RPG.REDZMAX.COM

Go down

RPG.REDZMAX.COM

Post  Plesa on Tue Mar 18, 2014 6:54 am

[color=#99ff66][color=#ffff99]RedzMax - Let the gameddon begin!


HostName: (0.3z)RedzMax RPG - Let the gammeddon begin!

Address:  93.119.30.84:7777

Players:  250 / 400

Ping:     22

Mode:     RZM:RP v0.7.9

Map:      San Andreas


De ce RedzMax?
Cu o experienta de peste 2 ani in materie de gaming, comunitatea noastra nu poate sa emane decat incredere si voie buna. "Construita" prin intermediul unor oameni cu experienta in domeniu, ne putem lauda cu o comunitate destul de bine pusa la punct si in care poti intalni o atmosfera deosebita.

Hai sa trecem la subiectul principal, si anume server-ul RPG.RedzMax.com:
Gamemode-ul este intr-o continua dezvoltare inca de la prima aparitie "pe piata" a RedzMax-ului(1 August 2011) si prezinta facilitati nemaivazute pe alt server. Astfel, nu te poti plictisi niciodata - jefuieste si detoneaza banca cu tovarasii tai, distreaza-te alaturi de prietenii tai la un meci de GunGame, cucereste teritoriile mafiilor adverse, intra intr-o factiune pe placul tau sau cladeste-ti cea mai mare avere de pe server. Server-ul nostru iti ofera sute de moduri in care te poti distra la maxim!

Factiunile server-ului RPG.REDZMAX.COM

   Police Department

   Federal Bureau of Investigation
   National Guard
   Firemen/Paramedics
   Primaria
   Taxi Cab Company
   Hitman Agency
   News Reporters
   Tow Car Company
   15th Avenue Families
   Orleans Families
   Falcone Famiglia
   Sacra Corona Unita
   ​Falicitati ale server-ului RPG.REDZMAX.COM
   Pentru a jefui banca ai nevoie de inca 3 prieteni care sa te ajute sa plantezi bombele si sa strangi cat mai multi bani. In urma detonarii, pompierii vor trebui sa stinga focul in schimbul unei sume de bani data din seiful primariei.
   PP9OehS.jpg
   
   Nu te plictisesti asteptand sa faci level pentru a intra intr-o factiune? RedzMax te face nici sa nu simti ca au trecut orele necesare level-ului, si anume cu RPBoost-uri(Respect Point Boost). Toti jucatorii au acces la un magazin virtual (/itemmall) cu care isi pot dubla cantitatea de RP primita la PayDay, timp de o ora. De exemplu, daca ai 2 RPBoost-uri, in 2 ore vei face 4 RP! RPBoost-urile se pot cumpara cu 20 GamePoints, iar GamePoints se pot face colectand statuete Tikki. Prin urmare, daca colectezi statuete Tikki, faci level de 2 ori mai repede.
   gallery1dg.jpg
   La un eveniment special carnavalul vine in oras. Aici poti juca Basket, Bowling, Pacanele, Lotto si iti poti arata talentul la dans pe scena din mijlocul carnavalului.Ce mai astepti?
   q7iugc2.jpg
   
   Nu ai loc unde sa-ti parchezi masina sau ti-e frica sa nu ti-o tracteze cei din Tow Car Company?Ei bine RedzMax iti ofera posibilitatea sa iti parchezi masina in garajul casei!
   Ce spui, nu este super?

   
   Ai o cantitate mai mare de materiale, droguri sau o arma mai speciala cu care faci minuni?RedzMax iti ofera posibilitatea de a le depozita direct in portbagajul masinii tale personale!

   
   Fiecare jucator are ocazia de isi verifica abilitatie de design interior al casei. Orice jucator isi poate mobila casa dupa bunul plac.
   
   1Tr88MW.png
   tjrToI2.png
   
   3pAs4BD.png
   
   Dar ce spui de controalele politistilor?RedzMax ofera politistilor un sistem unic de a putea afla informatii despre caracterul tau!
   MCYnoP0.png
   Sau ce spui de momentele in care politia inchide un anumit drum pentru controlul de droguri sau alte obiecte ilegale?
   vGn4c98.jpg
   
   Ai nervi si vrei sa tii descarci facand DM? Arena gungame este cea mai potrivita pentru acest lucru. Printr-o succesiune de arme, pornind de la cele mai usoare pana la cele mai grele iti poti testa maiestria si poti ajunge cel mai bun!
   
   bvDROdp.png
   
   Pe langa aceste facilitati, mai poti gasi alte zeci - si mai poti gasi si un staff prietenos care te va ajuta oricand ai nevoie. Asistentii, "incepatori" ai staff-ului, sunt oricand disponibili sa te ajute. Cand te inregistrezi folosesti comenzile /helpme sau /report pentru a-ti spune oful sau problema!Staff-ul prietenos iti va sari mereu in ajutor!
   

   
   Vrei sa aplici legea? Atunci intra intr-unul din departamente. Vrei sa domini orasul? Alatura-te unei mafii. Vrei sa ucizi tot ce vezi in cale? Intra in Hitman Agency. Pe RedzMax, ai sute de moduri in care sa te distrezi. Hai si tu pe server-ul cu unul dintre cele mai laudate gamemode-uri RPG din Romania.
   
   Pe langa acestea, RedzMax iti mai pune la dispozitie inca alte servere pentru a te putea distra si mai mult!
       RPG.RedzMax.COM
       MMF.RedzMax.COM
       CS.RedzMax.COM
       MC.RedzMax.COM
 

Plesa

Posts : 1
Join date : 2014-03-18

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum