Regulament

Go down

Regulament

Post  Chipset on Fri Sep 24, 2010 6:15 am

A. LIMBAJ

Aceasta este o comunitate si trebuie sa ne intelegem bine pentru formarea unui server cat mai bun. Nu aveti voie sa jigniti un alt player/adminii/serverul. Cel ce nu respecta va fi pedepsit conform gravitatii faptei. Daca cineva va injura, faceti ss si il postati in topicul plangeri, in nici un caz nu ii raspundeti la injuraturi. Omul destept cedeaza, aratati ca va ridicati deasupra lui si nu va reduceti la niste cuvinte obscene. De asemeni nu folositi cuvinte de genul "nab,noob,nub" repetat, se va pedepsi.

1.Injurii / Jigniri "majore" la adresa playerilor.

Pedepsele sunt urmatoarele:
Prima abatere: ban 3 zile
A 2-a abatere: ban 7 zile
A 3-a abatere: ban 30 de zile
A 4-a abatere: ban permanent
Pedepsele sunt date si in funtie de gravitatea faptei.

2. Jigniri minore cat si prescurtari ale injuraturilor (nab,prost,fraier etc...)

Pedepsele vor fi:
Prima abatere: mute de la 1h la 4h
A 2-a abatere: warn*
A 3-a abatere: warn

Daca observati vreun jucator ce incalca una sau mai multe din aceste reguli de sus (1,2) faceti ss-uri si il postati la sectiunea Plangeri. SS-urile trebuie sa fie originale,nu modificate si sa nu fie mai vechi de 7 zile, daca sunt stersaturi din ele nu se iau in considerare, iar daca este modificat in chat, in fapte sau altele se poate ajunge la ban permanent pentru cel care le posteaza.( Pentru toate plangerile trebuie sa aveti screenshot-uri care sa corespunda la ce e scris mai sus - la plangerile grave numai , gen bug abuse , se accepta si poze vechi.)3. Nick-uri indecente / obscene

Nu sunt permise nick-uri care contin cuvinte obscene, pedeapsa va fi ban permanent.

4. Injurii / Jigniri / Amenintari / Misto-uri la adresa adminilor direct sau indirect

Sunt pedepsite in functie de decizia lui,se poate lua ban permanent foarte usor. Daca injurati,jigniti,amenintati,luati la misto un admin oriunde (ex : messenger , telefon , alte jocuri etc ...), nu numai in SA : MP , nu ii este interzis sa va baneze.
Invatati sa il respectati pentru ca el ajuta la mentinerea server-ului.

5. Injuraturile Asupra serverului.

Pedeapsa este Ban PERMANENT.In acest mod sunteti ajutati sa va gasiti altul.

B . Amenintari cu ban/kick | Reclama | Cont-uri clona

1. Amenintari cu ban/kick

Nu veti avea voie sa amenintati pe cineva ca va lua ban sau kick, aceasta este decizia adminilor si nu a playerilor. De asemeni nu aveti voie sa pretindeti ca sunteti admini sau cunostiinte ale lor , se vor aplica aceleasi sanctiuni.
Prima abatere: ban 3 zile
A 2-a abatere: ban 7 zile
A 3-a abatere: ban permanent

2.Reclama

Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere,site-uri,forum-uri.
Pedeapsa este ban permanent.

3.Cont-uri ale jucatorilor banati | cont-uri clona

a).Cei ce au luat ban pe server si isi fac alt cont vor primi ban permanent pe cel nou , daca ati luat ban temporar asteptati sa expire, nu faceti alt cont iar daca ati luat ban permanent, va lasati de server.

b).Nu aveti voie cu 2,3 conturi pe server,riscati sa luati ban pe toate,prima oara veti lua ban permanent pe ultimul cont facut si ban 3 zile pe contul original.


C.Programe ajutatoare [Hacks(cheats,coduri),Programe de facut bind-uri] | BuG Abuse | Spam | AFK (Away From Keyboard)

1. Programe ajutatoare

a).Nu aveti voie sa jucati cu coduri pe acest server , sa incercati sa il floodati ori sa folositi alte programe nocive. Cei ce incearca sa cauzeze daune serverului/forumului vor primi ban permanent fara discutii. Cei ce se folosesc de coduri vor primi de asemeni ban permanent , acestea ofera avantaje necinstite fata de ceilalti playeri , iar in aceasta comunitate nu vrem sa avem trisori , ci oameni cinstiti.Cei ce vad oameni cu coduri sa nu profite si ei ca apoi sa spuna ca sunt nevinovati , se pedepseste de asemeni cu ban permanent.Daca o perosana care a folosit moneychet va trimite o suma foarte mare de bani,faceti ss si raportati imediat,riscati sa luati ban.Daca vedeti vreun codat, faceti ss-uri si postati in sectiunea Plangeri.


b).Nu aveti voie sa va faceti bind-uri la /usedrugs, /tazer etc. Acestea ofera avantaje care nu sunt Role Play deci vor fi pedepsite.In acelasi timp nu aveti voie sa folositi drogurile excesiv in combat...puteti folosi comanda /usedrugs o data ,cel mult 2 ori in "combat".
Prima abatere: warn
A 2-a abatere: ban 3 zile
A 3-a abatere: ban 7 zile
A 4-a abatere: ban permanent

2. Bug Abusing

Nu aveti voie sa abuzati de bug-urile jocului, acestea ofera de asemeni avantaje necinstite si se pedepsesc cu ban permanent.
Daca observati vreun bug il postati in sectiunea "Raporteaza un Bug" .

3. Spam

Nu aveti voie sa spamati, adica sa trimiteti mesaje repetate, se va pedepsi conform regulamentului:
Prima abatere: kick
A 2-a abatere: kick
A 3-a abatere: warn
A 4-a abatare: ban 24 de ore
4. AFK

AFK-ul nu este permis deoarece este folosit in scopuri de a va mari level-lul , afk poti ramane maxim 10 minute pentru tigara,mancare etc.Daca vedeti un afk-ist dati /report nick si se va rezolva.
Pedepsele vor fi in felul urmator:
Prima abatere: kick
A 2-a abatere: kick
A 3-a abatere: kick
A 4-a abatare: warn
avatar
Chipset
Admin

Posts : 15
Join date : 2010-09-24
Age : 28
Location : constanta

View user profile http://pro-gaming.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum